Hvilke norske automater å spille i Las Vegas?

Når det gjelder tid til å velge noen av de beste norske automater Las Vegas har å tilby, sørg for å gjøre research på hvilke maskiner passer deg best.

For dem som liker fysisk handling, er Carousel en av de mest kjente norske automater i gambling hovedstaden i Las Vegas, Nevada. Karusellen spinner i sirkler mens du sitter, slik at spillerne kan spille sporene og se underholdning. De norske automater på Bellagio tilbyr også noen av de mest nervepirrende action rundt, og er svært populær blant nye slots spillere. Bellagio etasje har mer enn 2.300 maskiner og progressive jackpotter. Spillerne er i stand til å vinne penger i millioner. For de som er konkurransedyktig typen, holder casino månedlig slots turneringer.

En annen klassisk favoritt for norske automater spillere i Las Vegas er Magnificent 7 slots. Den 97,4% payback har vært populært i mange år blant spillerne. Jackpotter er hyppige. Den praktfulle 7s gir spillerne valget av mynt utbetalinger eller billett-in billett-out utbetalinger. For dem som liker spenningen av progressive jackpotter, er Quicksilver et populært valg. Disse finnes på Mirage og MGM. Enten det er nickels, kvartaler eller dollar du ønsker å bruke, vil disse maskinene gi deg et bredt spekter av valgmuligheter.

Noen slots spillere i Vegas foretrekker å ta en sjanse til å vinne en ny bil over kontanter. Disse spillerne velger å spille spillet Vinn en splitter ny Camaro. Denne nye spilleautomaten tilbyr den nyeste teknologien når det gjelder norske automater på nett. Et annet alternativ som er egnet for spillere som ønsker å spille små innsatser er den Reel Millions spillet. Spillerne kan velge mellom en rekke penny slots maskiner. Vinner jackpot på $ 1 million er gitt ut umiddelbart til spillere som vinner.

For de som elsker Video Poker slots, Golden Nugget tilbyr spillere en natt med moro. Ofte $ 1 sporene vil ha høyere odds enn penny slots. Derfor spillerne må velge sin maskin av valg i henhold til hvor mye midler de er villige til budsjett. Endelig er Spin og Win spillet kjent for å være en av de mest populære norske automater i Las Vegas. Det er populært som et resultat av det store jackpot det tilbyr. Spillerne trekkes til den progressive potten begynner på $ 500.000. Spillere kan velge fra kvartal, dollar eller $ 5 maskiner avhengig av sitt budsjett.